Kivenkaunis
elämä.

Kotona kaupungissa

"Olen kasvanut betonin keskellä ja kaupunkielämä on mun juttu. Neliöillä ei ole niin väliä, kun koti jatkuu seinien ulkopuolella – kadut, korttelit ja puistot ovat yhteistä tilaa, jossa voi hengailla ja tavata kavereita. Urbaani ympäristö on inspiroiva. Tykkään kun on vähän rosoa, mutta kuitenkin kaikki toimii. Liikun melkein joka paikkaan skeitillä tai fillarilla ja arvostan sitä, että kadut ovat hyvässä kunnossa. Hiljattain ihan lähelle valmistui skeittipuisto. On hienoa, että nuorille tarjotaan hyvät puitteet harrastamiseen.”

Turvalliset puitteet perhe-elämälle

”Kun tyttäremme syntyi, oli aika miettiä asumisratkaisua pidemmällä tähtäimellä. Halusimme riittävästi tilaa ja ison pihan, jossa voi puuhailla perheen kesken. Päädyimme lopulta rakennuttamaan oman talon. Lapsen myötä turvallisuusseikkojen merkitys korostuu ja siksi valintamme oli ehdottomasti kivitalo. Tyttäremme on allerginen, joten puhdas ja turvallinen sisäilma oli myös tärkeä kriteeri. Täällä kaikkien on helppo hengittää.”

Ensimmäinen oma koti

”Ensimmäinen oma asunto on iso juttu, oikea unelmien täyttymys. Olen onnekas, sillä löysin kivalta alueelta hyväpohjaisen kodin, joka sopi myös budjettiini. Täällä saan laittaa kaiken juuri siten kuin haluan. Kiviset seinät pitävät katujen äänet poissa ja ne ovat myös kauniit, varsinkin näin vastamaalattuina. Olen sisustanut pelkästään vaaleilla sävyillä. Välillä vain pysähdyn ja jään katselemaan ympärilleni, miten ihanalta kaikki näyttääkään.”

Seuraa meitä somessa